Від смерті врятували прикордонники

У районі парку «Дружба», що на кордоні України з Білоруссю, прикордонники пункту пропуску „Доманове”, оглядаючи кордон за допомогою тепловізора, помітили чоловіка, що повз із сусідньої держави по засніженому полю. Відразу ж на місце події виїхав черговий наряд відділу прикордонної служби ”Доманове” на чолі з майором Сергієм Рибіним. Чоловік мало не замерз, уже навіть не міг говорити. Оглянувши його, прикордонники зателефонували на „швидку”, яка доставила потерпілого у центральну районну лікарню з діагнозом: загальне переохолодження і обмороження кінцівок ніг та рук.
Відносно тридцятип’ятирічного Степана Ковальчука, жителя села Млинове Ратнівського району, склали протокол про порушення Державного кордону України. Як пояснив сам чоловік, він був у гостях в родичів у білоруському селі Мокрани. Після отої гостини добирався додому. Сергію пощастило – пильність прикордонників врятувала його від холодної смерті.
Валентина БОРЗОВЕЦЬ,
Волинська область


  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>