Аеропорт передадуть в управління?

Триває епопея з будівництвом аеропорту у Луцьку на базі військового аеродрому. Як відомо, двічі контрольний пакет акцій ВАТ “Луцьке авіапідприємство” Волинська обласна рада виставляла на продаж, і двічі конкурс не відбувався.
Нещодавно на адресу керівництва Волинської області надійшло звернення від директора київського ТзОВ “Альфа-Транзит”. У ньому комерційна структура, яка, до речі, подала єдину заявку на участь у другому аукціоні, просить надати їй в оперативне управління контрольний пакет акцій ВАТ “Луцьке авіапідприємство” в рахунок виконання інвестиційних зобов’язань щодо його розбудови. За таким принципом ведеться розбудова аеропорту у Харкові.
Нині лист від “Альфа-Транзит” знаходиться на розгляді у кількох комісіях Волинської обласної ради. Якщо їх члени схвалять звернення київського підприємства, рішення про передачу луцького авіапідприємства в управління інвестору можуть прийняти уже 19-го лютого. Тоді відбудеться чергова сесія облради. Принаймні сподівається на це директор комунального підприємства “Аеропорт “Луцьк” Василь Байцим. Він впевнений, що у кризовий період потрібно максимально йти на поступки інвестору.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>