Університет готується до ювілею

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбулася зустріч ректора Ігоря Коцана з керівниками засобів масової інформації Волині. Ігор Ярославович розповів про підсумки роботи за цей рік і про перспективні плани. Адже у 2010-му буде 70-річчя з дня заснування найдавнішого вищого навчального закладу Волині. Серед основних пріоритетів роботи ВНУ: вивчення творчості Лесі Українки, проведення фестивалю науки, перспективи і напрямки розвитку Шацького національного парку, транскордонне співробітництво у рамках “Єврорегіону “Буг”. Ректор поінформував про ефективну співпрацю університету з владою та бізнесом, про відкриття п’яти спеціалізованих вчених рад.
Проректор з наукової роботи Анатолій Цьось розповів про наукові школи Волинського національного університету та використання електронної бази даних для написання дипломних робіт і дисертацій. Директор Інституту соціальних наук Леонід Кондратик закликав до активної співпраці засоби масової інформації та науковців і представив соціологічне дослідження “Топ-50 найвпливовіших людей Волині”. 
Кость ГАРБАРЧУК,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>