Парадокси бюджету 2010 року

Саме питання минулого та майбутнього бюджетів активно обговорювалося на прес-конференції, яку провели голова фракції “Наша Україна” у Волинській обласній раді, депутат обласної ради Сергій Слабенко та голова Ради Федерації профспілок у Волинській області, депутат облради від фракції “Наша Україна” Іван Карпомиз.
– Уряд пообіцяв сільським головам підвищення заробітної плати, збільшив її, а де взяти гроші на виплату, коли у бюджеті на 2009 рік вони не були закладені? – резонно поцікавився Сергій Іванович. – Якщо порівняти бюджет 2006 року та 2009-го, то побачимо, що розмір дотацій для аграрного сектору зменшився вдвічі. Тож яким чином уряд має підтримати селянина?
Є бажання окремої групи осіб керувати країною у своїх інтересах, складати бюджет під свої потреби, зазначив Слабенко.
Приєднуючись до розмови, Іван Карпомиз зауважив, що всі країни, які переживають кризу, визначилися зі стратегією виходу зі складної економічної ситуації. Наші ж обмежилися балаканиною. Він також говорив про неефективність роботи діючого уряду.
Галина МАГОСЬ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>