Кращий голос Іспанії – у Луцьку

Ім’я Юрія Лук’яненка, архідиякона церкви Віри, Надії, Любові і їх матері Софії (селище Коцюбинське, що у Київській області), на жаль, маловідоме в Україні. Дарма, що цей тенор зі сценічним псевдонімом GODO’ давно зажив світової слави. Його диски за кордоном розходяться мільйонними тиражами, у той час, коли на Батьківщині їх неможливо придбати у вільному продажу.
До Луцька Юрій завітав у рамках всеукраїнського туру “З УкраїноЮ в серці”. Тут GODO’ презентував розкішну концертну програму. Зі сцени драматичного театру лунали твори італійських та іспанських композиторів, а також таких відомих виконавців як Френк Сінатра та Елвіс Преслі. Звучали і композиції з нового сольного альбому артиста. Я не помилюся, якщо скажу, що GODO’ закохав у себе публіку вже з першої пісні. Бездоганний вокал доповнювало чудове танцювальне оформлення.
Народився Юрій у Дніпропетровську. Як сам зізнається, не мріяв у дитинстві ні про велику сцену, ні про оперу, а співати розпочав... жартома, пародіюючи голоси відомих виконавців. Та минули роки, і його талант полонив світ. Вчителями Юрія були такі великі майстри сучасності як Едуардо Гіменез і навіть Монсерат Кабальє. Лук’яненко – неодноразовий переможець міжнародних конкурсів вокалістів, був визнаний кращим голосом класичної музики в Іспанії у 2004-2005 роках. Сценічне псевдо GODO’ перекладається як “той, що дарує достаток та любов через мистецтво”. За кордоном квитки на його концерти коштують від 20 до 100 євро.
Наталія КРАВЧУК,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>