Медики отримали подарунки від Тимошенко

У вівторок Волинську область з робочим візитом відвідала Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко. Вона оглянула виробничі потужності ВАТ «ЛуАЗ», ознайомилася з модельним рядом автобусів «Богдан», побувала в цехах та поспілкувалася з колективом. Зокрема наголосила, що приїхала з метою віднайти найкращий автобус для перевезення учнів, щоб цього року повністю закрити програму «Шкільний автобус». На це уряд планує виділити ще 150 мільйонів гривень, придбавши 750 одиниць техніки (саме стільки потрібно для реалізації цієї програми). Не виключено, що саме Луцький автомобільний завод і виконуватиме державне замовлення. Оскільки Юлія Володимирівна відзначила, що волинські автобуси якісні та пройшли всі необхідні експертизи.
Далі Прем’єр-міністр побувала у Волинській обласній клінічній лікарні. Вона урочисто відкрила кардіологічний центр, ознайомилася з роботою кардіореанімації, кабінетів навантажувальних проб та УЗІ серця, а також оглянула палати для пацієнтів. На сьогодні в області зареєстровано 537 тисяч волинян із серцево-судинними захворюваннями, у тому числі з ішемічною хворобою серця – 175 тисяч, стенокардією – 48 тисяч хворих. Щороку в області реєструється понад 800 випадків гострого інфаркту міокарда, близько трьох тисяч – гострого коронарного синдрому, та 11 тисяч – гострих коронарних нападів. Оскільки серцеві захворювання в Україні на першому місці, глава уряду пообіцяла для кардіологічного центру обладнання. Притому привезе його особисто вже цього року.
– Бо я бачу тут команду професіоналів, яка багато працює і є гордістю України, – наголосила вона.
Юлія Тимошенко відзначила сумлінну працю лікарів та медпрацівників подарунками. Окремих удостоїли Почесними грамотами Кабінету Міністрів та Міністерства охорони здоров’я.
Марія ДУБУК, Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>