«Накрили» лабораторію, яка виробляла «кайф»

У суботу деякі мешканці одного з районів Луцька спостерігали за справжнім бойовиком – співробітники волинського управління Служби безпеки України проводили затримання злочинної групи, яка займалася виробництвом та збутом амфетаміну. Нарколабораторія знаходилася у звичайнісінькому офісі, котрий орендували злочинці. Одночасне затримання всіх учасників групи відбувалося одразу у кількох куточках міста. В одну мить до рук есбеушників потрапили й організатори, й хіміки, які займалися безпосередньо виробництвом, і навіть розповсюджувачі, всього десять осіб.
За інформацією прес-служби СБУ, прибуток від продажу наркотиків щонайменше становив 50 тисяч гривень щомісяця. На чорному ринку вартість одного грама амфетаміну доходить до 100 гривень. Цей наркотик користується попитом переважно серед молоді й розповсюджується у нічних клубах.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>