Підлітки надрукували гроші

Днями волинські правоохоронці затримали неповнолітнього, який реалізовував підроблені купюри номіналом у 50 гривень. Всього у хлопця вилучили більше шістдесяти фальшивок. Виготовляв він українські гривні, не виходячи з власної кімнати, разом з другом. Спочатку за допомогою сканера зображення купюр ввели на комп’ютер, а потім роздруковували на принтері.
Кмітливі хлопчаки вирішили перевірити, чи вдасться їм щось придбати за „свіженькі” гроші, й завітали до продовольчого магазину у селищі Шацьк по цигарки «Парламент». Юнак розрахувався підробленою купюрою й отримав здачу з фальшивки. Справжність п’ятдесятки таки викликала сумнів у продавщиці, та поки вона визначалася, хлопець безперешкодно залишив приміщення магазину.
Як юнаки пізніше пояснили міліціонерам, «гроші» вони виготовляли, аби віддати 3 тисячі гривень боргу на гральних автоматах.
Юлія СІЛІЧ, Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>