Як простий смертний «еліту» провчив

Цю історію переповів один мій знайомий. Трапилася вона влітку у Києві поблизу одного зі столичних магазинів.
Одночасно до торговельного закладу під’їхали два авто. Скромненька “Таврія” і “Мерседес”-кабріолет. Із шикарної іномарки вийшла не менш ефектна та розцяцькована дівиця: у капелюшку з широкими полями, сонцезахисних окулярах, легенькому шалику, який на вигляд за ціною міг потягнути на пів-“Таврії”, і у білесеньких рукавичках по лікоть. За кермом чуда вітчизняного автопрому був простий мужик у спортивному костюмі і кросівках, до речі, досить нових і непоганих.
Вони попрямували до входу у магазин і одночасно схопилися за ручку дверей. На якусь мить обоє розгубилися й завмерли. Потім представниця “еліти” з презирливим виразом обличчя висмикнула руку, демонстративно зняла рукавичку, жбурнула її у смітник, який стояв поруч, і рвучко відчинила двері.
На цьому в історії уже можна було б поставити крапку, але сказав у ній своє слово і власник “Таврії”. У чоловіка, як мовиться, відвисла щелепа. Але тільки на мить. Миттєво зреагувавши, чолов’яга дав дівулі, яка вже встигла пройти повз нього, точного копняка. Дівиця пролетіла “тамбур” і розпласталася на склі наступних дверей.
Тим часом чоловік зняв з “ударної” ноги кросівок і запустив його до тієї ж урни, де вже була рукавичка панянки. Потім сів у свою “Таврію” і поїхав. Перехожі проводжали його схвальними поглядами, а доля розцяцькованої дівулі уже нікого не хвилювала.
Олександр МІРЧУК

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>