Завдяки вам по-іншому дивлюся на світ

Коли я почала виписувати «Вісника+К» (а це років 10 тому), він зразу ж став моїм другом і порадником. Можна з упевненістю сказати: газета знайшла дорогу до серця читачів, і це завдяки вам, шановні журналісти.
Мені подобається перша сторінка, такий собі анонс, який заінтриговує. Другу сторінку теж читаю від «а» до «я», бо хто ж ще так стисло скаже про події у світі і в Україні!
Нещодавно звернула увагу на рубрику «На устах і в умах», яку веде журналістка Ольга Жарчинська. Хочу про неї сказати окремо. Дякуючи їй, я, радянська вчителька, яка народилась у 50-х роках, вихована в комуністичному дусі, яка ще працює і одержує мізерну пенсію, стала зовсім по-іншому дивитися на світ. Дякую вам, пані Ольго!
Я в захваті від головного редактора Євгена Хотимчука! Його простота, інтелект прямо таки вражає. На сторінках газети ви демонструєте колектив дружний, згуртований, і це викликає довіру до вас.
І ще. Ваша журналістка, завідувачка відділу сільської проблематики, Марія Дубук – випускниця нашої школи. Вона – наша гордість.
Шановні журналісти! Ви – найкращі! Так тримати!
З повагою ваша постійна читачка Марія СЕМЕНЮК,
с. Дубечне,
Старовижівський район, Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>