Хіба на небі не один Бог?

Не писав я ніколи в редакцію, але тепер наважився. У газеті «Вісник+К» від 17 березня 2011 року надруковано лист, який мене дуже обурив – там розповідається про батюшку Юрія, який не схотів причастити дитину. Шановні наші читачі і батюшки! Скажіть, будь ласка, яке має відношення причастя до патріархату? Хіба не один Бог на небі, або не одна віра Христова, або не одне Євангеліє?! То тільки ваша примха! Бо зараз більшість дітей хрестять вдома, а не в церкві. Певно, як стала незалежна Україна, то священики розпустили свої крила і самі не тямлять, що роблять. Шановна редакціє, опублікуйте мого листа, нехай його прочитають. Може, совість людська у них прокинеться!
І ще, шановні жіночки, не носіть хрестика зверху на одязі, бо то великий гріх. Тільки батюшки мають таке право. Хрестик повинен бути на голому тілі!
Михайло ГУБИНЕЦЬ,
с. Дубляни
Демидівського району
Рівненської області

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>