«Вісник+К» – гарний товариш

Привіт, рідна газето “Вісник+К”. За стільки років, що ми разом, життя поріднило нас. У святкові дні кожен з нас чекає рідних та близьких гостей, у будні – дітей зі школи, чоловіка з роботи, і щочетверга післяобідньої пори я чекаю на тебе.
Ти з’являєшся у нашому домі як добра су-сідка, яка розповість усі новини. Як гарний товариш, який поділиться новинами спорту. Як мама чи добра бабуся, що дасть корисну пораду. Як мудрий батько, дідусь, який розуміється у сучасній політиці. Як надійна подруга чи друг, зігрієш душу невигаданою історією. А як уважно ти вмієш вислухати кожного з нас, не залишивши без уваги жодного листа.
Я знаю, що ти ніколи не злякаєш мене жахливою, закривавленою фотографією на першій сторінці. Ти знаєш і пам’ятаєш усіх хороших і видатних людей з різних куточків нашої України. А як вміло і розумно ти ставиш усі крапки над “і” у політичних оглядах. Лише ти так невимушено і несподівано здатен закинути мене у минуле на уроки малювання до найулюбле-нішої вчительки Сіми Дмитрівни, привітавши її з ювілеєм.
Я розумію, що за словом “Вісник+К” працюють і вдень, і вночі, і далеко, і близько, за будь-якої погоди мудрі, творчі люди. Кожен з Вас невід’ємна частинка міцного колективу під керівництвом видатного редактора. Тож дозвольте привітати Вас із не вельми круглою та все ж таки датою, та побажати Вам більше добрих новин, мудрих рішень, цікавих ідей, вдалих жартів, творчого натхнення та ще більше читачів-шанувальників. Залишайтеся такими, як Ви є, та будьте здорові. Хай щастить у починаннях.
Завжди ваша Наталія МЕЛЬНИК,
с. Мовників,
Іваничівський район,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>