Журналістські війни

Минулих вихідних з нагоди Дня журналіста на базі Волинського училища професійної підготовки працівників міліції, що у селі Сокиричі Ківерцівського району, УМВС України в області організувало для представників ЗМІ турнір з пейнтболу. У ньому взяли участь п’ять збірних журналістських команд. «Вісник+К» виступав спільно з представниками телеканалу «Перший національний». Шоста команда складалася з працівників Центру громадських зв’язків УМВС в області, а очолив її заступник начальника управління полковник Володимир Остапович. Після кількагодинних боїв перемогу здобула чоловіча збірна команда видання «Відомості.UA», «Західної інформаційної корпорації» та інтернет-ресурсу «Під прицілом». Друге місце посіла команда газети «Волинь-нова» та інтернет-видання «Волинські новини». «Бронза» дісталася мі-ліцейській збірній.
Попри те, що кубки за призові місця дісталися не всім, усі отримали гарний заряд енергії. Багатьом на згадку лишилися й чималі синці, але ніхто ніякого дискомфорту не відчув, адже в розпалі надзвичайної адреналінової гри на уявні поранення ніхто уваги не звертав.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ
Фото Миколи КОМАРОВСЬКОГО

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>