До сезону «Волинь» підійде практично без втрат

Футбольний клуб з Луцька приступив до фінального акорду підготовки до весняної частини сезону, яка проходить у турецькій Анталії. Цей збір, як і попередній, буде заповнений контрольними матчами – всього лучани проведуть 5-7 зустрічей. Якщо на попередньому зборі команда не показувала результатів, то цього разу можна очікувати їх покращення, адже раніше лучани потерпали від постійного тасування складу – чимало футболістів були на перегляді в інших командах чи залишали тренувальний табір з інших причин. Цього разу «Волинь» зібралася майже у повному складі. Повернулися з польського «турне» бразильці Майкон і Лопес. Олександр Пищур так і не уклав угоди з «Металістом». Євген Павлов та Богдан Бутко повернулися зі збірних. У клубному лазареті перебувають Адріан Няга та Андрій Гринченко. Продовжує відновлюватись після травми Ярослав Кінаш. Єдиною втратою на сьогодні поки що можна вважати В’ячеслава Шарпара, який продовжує готуватися до сезону з харківським «Металістом». Отож, «Волинь» підходить до другого кола практично в оптимальному складі.
Щодо новачків, окрім раніше озвучених прізвищ, на збір з командою поїхав півзахисник Іван Козоріз – він нещодавно залишив маріупольський «Іллічівець» на правах вільного агента. Уже у Туреччині до лучан приєднався албанський оборонець Генрі Ндрека, відомий в Україні своїми виступами за «Кривбас». Він встиг відзначитись за «Волинь» у контрольному матчі з сербським «ОФК» з Белграда. Гра закінчилася з хокейним рахунком 5:4 на користь українців (перша перемога у лучан у новому році). У «Волині» також відзначились Майкон і Бабир, а також Пищур, який зробив «дубль» з 11-метрової позначки. Наступного дня команда Кварцяного розійшлася миром з польською “Краковією” - 2:2 (голи: Пищур і Майкон).
У Туреччині «Волинь» пробуде до 26 лютого.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>