Пищур і Шарпар підсилять «Металіст»?

Двоє гравців з «основи» луцької “Волині” побувають на перших тренувальних зборах харківського “Металіста” в ОАЕ. Головний наставник харків’ян Мирон Маркевич зацікавився півзахисником В’ячеславом Шарпаром та нападаючим Олександром Пищуром. Нагадаємо, що за повернення до Луцька останнього “Волинь” майже півроку боролася зі словацькою федерацією футболу та клубом “Ружомберок”. У нинішньому сезоні Олександр зіграв у футболці луцької команди менше половини матчів, але встиг вийти на перше місце серед клубних бомбардирів. Також вболівальники луцької команди визнали Пищура найкращим гравцем року. Якщо обидва футболісти підійдуть Мирону Маркевичу, то поповнять список гравців, які перебралися до Харкова після проходження школи Віталія Кварцяного.
До речі, за чутками один з колишніх гравців “Волині” – натуралізований серб Марко Девіч – може на кілька місяців перебратися до Луцька в обмін на Пищура і Шарпара. Останнім часом Девіч перебуває у конфлікті з керівництвом свого клубу. Влітку у нього закінчується контракт, і сторони не можуть дійти згоди щодо його продовження. Марко навіть переведений з основи у дублюючий склад. Проте й за таких умов обмін видається маловірогідним. Також тренерський штаб «Волині» переглянув ще одного серба – півзахисника Олександра Трішовича, який свого часу перебрався з Луцька до Харкова. Однак останній перебуває далеко не у найкращій формі. Тому спробу продати Пищура і Шарпара в у «Металіст» радше слід розглядати як намагання покращити фінансове становище клубу.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>