«Волинь» розпочала підготовку

Незважаючи на певні фінансові труднощі луцька команда розпочала підготовку до вирішальної частини сезону за визначеним раніше планом. Перед кримським збором “Волинь” зібралася у повному складі й кілька днів попрацювала у Луцьку. За цей час колектив поповнився кількома молодими футболістами: 18-річним півзахисником Богданом Бортніком з хмельницького “Динамо” та 17-річним голкіпером Євгеном Сослюком із команди “BRW-BIK” з Володимира-Волинського.
У Ялті “Волинь” займатиметься силовим тренуванням. Поки що у планах лише один контрольний поєдинок із полтавською “Ворсклою”, який команда Кварцяного проведе наприкінці збору. Уже в Ялті приєднався до “Волині” досвідчений голкіпер Всеволод Романенко, який останнім часом захищав кольори “Іллічівця”. По завершенню першого кола Романенко звернувся до керівництва маріупольців з проханням розірвати контракт за обопільною згодою сторін і у статусі вільного агента перейшов у “Волинь”.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>