ХК «Луцьк» готується до вирішальних поєдинків

Хокейний клуб “Луцьк” продовжує битися за чемпіонство у Західноукраїнській аматорській лізі. Лучани провели два чергових поєдинки у рамках першості. На рідному майданчику “Снігова королева” ХК “Луцьк” не без проблем здолав команду “Фаворит” з Рівного. Рівняни збалансували склад і помітно додали в якості гри порівняно з першим колом, і створили чимало проблем для одного з лідерів ліги, поступившись лише однією шайбою – 1:2. Другий матч ХК “Луцьк” на виїзді із хмельницьким “Ротором” до надто складних віднести було важко. Лучани перемогли з рахунком 11:1.
Поки що луцькі хокеїсти поступаються лідеру змагань “Олімпії” з Калуша всього трьома очками, але мають у запасі дві гри. Хоча до завершення першості командам слід провести ще чимало матчів, однак доля першого місця може вирішитись уже до кінця цього місяця. Відбудуться вирішальні матчі за участю фаворитів. 20-го лютого ХК “Луцьк” зіграє на виїзді з третьою командою ліги львівським “Експресом”, а 27-го – вдома з “Олімпією”.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>