УЄФА змінила ставлення до України

Виконавчий комітет УЄФА, дводенне засідання якого завершилось на португальському острові Мадейра, оголосив свій вердикт щодо остаточної кількості приймаючих міст Євро-2012 та арени фінального матчу турніру.
Як заявив на прес-конференції президент УЄФА Мішель Платіні, приймаючими містами офіційно затверджені всі претенденти з боку України: Київ, Донецьк, Львів та Харків. Слід наголосити, що право проведення фінального поєдинку турніру залишилось за столицею України “, вирішальний матч Євро-2012 пройде на НСК “Олімпійський”. Нагадаємо, що матчі Євро-2012 прийматимуть також чотири польських міста: Варшава, Вроцлав, Гданськ та Познань.
Буквально одразу після засідання у Мадейрі керівник УЄФА Мішель Платіні побував з візитом в Україні і взяв участь у представленні логотипу Євро-2012. Емблема являє собою стилізовану квітку з бутоном у вигляді футбольного м’яча та двома суцвіттями у кольорах державних прапорів України і Польщі. Під час фотографування на тлі логотипу учасників презентації був представлений і офіційний слоган турніру “ “Творимо історію разом”. До речі, користувачі Інтернету у Польщі та Україні вже встигли дати оцінку емблемі. Більшість не зрозуміли ідею розробника. Створив логотип художник із Португалії, який жодного разу не був в Україні та Польщі.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>