українці влаштують ще одну «розборку» у Кубку УЄФА?

Минулого тижня у Кубку УЄФА зіграли матчі 1/8 фіналу. На цій стадії увага українських вболівальників була прикута до донецького «Шахтаря», харківського «Металіста» та київського «Динамо». Дві останні команди боролися за путівку у півфінал між собою. У першому матчі динамівці з рахунком 1:0 перемогли опонентів. Оскільки перемога киянам далася дуже легко, то мало хто очікував, що у Харкові «Металіст» зможе дати справжній бій супернику. Але головний тренер харків’ян Мирон Маркевич знову продемонстрував свій талант. На матч-відповідь «Металіст» вийшов зовсім іншим і заслуговував на те, аби пройти у наступний раунд змагань. За видовищної гри «Металіст» переміг «Динамо» з рахунком 3:2, чого було замало. Донецький «Шахтар» на своєму полі здолав московський ЦСКА  – 2:0 (перший матч 0:1), і слідом за динамівцями пройшов далі.
У чвертьфіналі і «Шахтар», і «Динамо» отримали у суперники представників Франції. Донеччани перший матч зіграють вдома з «Олімпіком» з Марселя, який бореться за чемпіонство, а кияни зі столичним «Парі Сен-Жермен». Якщо обидва українські суперклуби подолають своїх суперників, то зустрінуться у півфіналі. Матчі відбудуться 9-го та 16-го квітня.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>