Дебют Девіча

Минулого тижня збірна України у Дніпропетровську провела товариський матч з Норвегією і перемогла з рахунком 1:0. У першому таймі м’яч з пенальті забив Євген Селезньов. Господарі поля, як, зрештою, й гості, зіграли в експериментальному складі. Найбільш очікуваним серед фахівців був дебют серба з українським паспортом Марко Девіча. У стартовий склад Олексій Михайличенко його не поставив. Девіч вийшов на заміну в другому таймі. Та його появу на полі українські ультрас “вітали” недоброзичливим гулом. Таким чином вони чомусь вирішили засудити його рішення про зміну громадянства. Не надто балували Марко й новоспечені партнери по збірній. Зокрема динамівці Мілевський та Алієв в окремих епізодах відверто ігнорували серба, коли той знаходився у більш вигідній позиції, і намагалися розігрувати м’яч між собою. Можливо, саме тому Девіч не зміг продемонструвати все, на що здатен. Навіть при такому ставленні партнерів Марко таки міг відзначитись голом за Україну, створивши для себе момент самотужки. Наприкінці матчу він “обікрав” захисника, але не зміг переграти голкіпера. Та все ж українці перемогли норвежців.
Також свої товариські матчі провели суперники України по відбору на ЧС-2010. Англія на виїзді перемогла Німеччину з рахунком 2:1, а Білорусь на Кіпрі поступилася місцевій збірній – 1:2.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>