Виграла у лотерею, а грошей і досі не дали

Катерина Ковалик із містечка Заставна Чернівецької області ще в травні 2010 року виграла в державній лотереї однокімнатну квартиру в Києві вартістю 270 тисяч гривень. Що вже радості було для 68-літньої сільської трудівниці! Хоч в лотерею Катерина Дмитрівна грає більше п’яти років, але на такий великий виграш і не сподівалася. Як і годиться, бабусю запросили до столиці, показали по телебаченню. Вона сказала, що квартира їй не вельми потрібна, тож воліла виграш забрати грошима. Ведучий схвалив такий вибір і попросив щасливицю коротко розповісти про своє життя. Проста сільська жінка пригадала свій трудовий шлях – 43 роки відпрацювала дояркою в колгоспі, за що й була нагороджена двома орденами Леніна. І квіти їй вручили, і побажань різних наговорили. А от гроші пообіцяли дати пізніше. Додому поверталася Катерина Дмитрівна щаслива, з масою позитивних емоцій. По дорозі потихеньку планувала, як використає виграш.
– Думала, дещо дітям та внукам роздам. Я живу з сином, то хотілося б в хаті ремонт сучасний зробити. А грошей тих нема та й нема, – спілкуючись зі мною по телефону, журиться бабуся.
Розповідає, що кілька разів телефонувала до Києва й питала, коли отримає виграш, а там все заспокоюють: “Не переживайте, ніде ваші гроші не дінуться”.
– Тепер тішать мене, що, може, до травня дадуть. То я вже так чекаю тої весни. Але хіба то законно стільки часу за носа водити? Якщо я виграла і всюди мене так прославляли, то чого й досі нічого не маю? – розмірковує власниця віртуального щастя.
Руслана ТАТАРИН,
Чернівецька область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>