Втекли з дому від мами

Наприкінці липня до чергової частини Баранівського РВ УМВС України в області надійшло телефонне повідомлення від жительки району про те, що її доньки-близнючки, учениці 8-го класу, увечері пішли з дому і не повернулись. Працівники оперативно-слідчої групи райвідділу відразу запідозрили, що дівчата зробили це свідомо. Доньки залишили записку, в якій просили їх не розшукувати. А на дорогу «позичили» в матері банківську кредитну картку.
Дівчат знайшли в селі, де мешкає їхня бабуся. Вони саме збиралися розміститися у хаті-пустці. На запитання, чи не боялися самостійно подорожувати, твердо відповіли: «Ні!». А причиною втечі назвали те, що мати неналежно до них ставиться, обмежує їх у спілкуванні зі знайомими та друзями. До того ж, час від часу вона разом із вітчимом зловживає спиртним. Отож, близнючки відмовилися від проживання в сім’ї. Їх влаштували в Житомирський притулок для дітей. Тут сестри будуть очікувати рішення відповідних соціальних служб.
Галина ЯРОСЛАВЕЦЬ,
Житомирська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>