Дід з онуком нападали на жінок

Кримінальний дует дідуся та онука затримали нещодавно працівники Чуднівського РВ УМВС України в області. Чоловіки, старшому з яких 72 роки, а молодшому – 20, підозрюються у скоєнні двох розбійних нападів.
За словами начальника Чуднівського РВ Олега Войтюка, нападали посеред білого дня, відслідковуючи свою жертву, вичікуючи слушного моменту. Один підбігав ззаду до людини, яка нічого не підозрювала (в обох випадках це були жінки) та бив чимось важким по голові. Жертва падала, а нападник забирав гроші й тікав до автомобіля, у якому неподалік його очікував спільник.
Перший злочин було вчинено у грудні 2009, наступний – 18 жовтня уже цього року.
Схожість схем та певні обставини розслідування порушених справ дозволили міліціонерам припустити причетність до них одних і тих же осіб. Зловмисників затримали на початку листопада. Ними виявилися двоє жителів району, пов’язані між собою родинним зв’язком — дідусь та онук.
За награбоване дід і онук встигли купити телевізор, холодильник, моторолер та продукти харчування.
Галина Ярославець,
Житомирська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>