Стріляв з дробовика по школярці і бізнесмену

Школярка з Новограда-Волинського Валентина К. йшла з двоюрідною сестрою після уроків додому. Дівчата сміялися, щебетали. Але не встигли вони відійти сто метрів від школи, як почули дивні звуки: наче хтось бавився хлопавкою. Валентина відчула, як щось вдарило її по руці, але не звернула на це уваги. Дівчата помітили неподалік авто, яке різко розвернулося й помчало, а також молодика, що закричав і заскочив у найближчу крамницю. Школяркам здалося, що це знімають пригодницький фільм. Та далі було не до жартів. Сестра вигукнула: “Валю, у тебе на рукаві дірка й кров тече!..”
Отямилася 16-річна Валентина вже в лікарні. Батьки пораненої дівчини  кажуть, що вона тепер боїться відвідувати школу.
Правоохоронці з’ясували, що стріляв невідомий з рушниці, зарядженої дробом. Постраждав від пострілу зловмисника, який одразу втік на автомобілі, місцевий комерсант. На молодого підприємця вже не вперше влаштовують замахи: торік у нього кинули гранату. Щоправда, навчальну. Можливо, це розборки між партнерами по бізнесу. Підприємець теж, як і дівчина, поранений у руку. Зловмисника розшукує міліція.
Галина ЯРОСЛАВЕЦЬ,
Житомирська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>