Вистрелив у товариша, а потім у себе

У Бердичеві двоє міліціонерів загинули від куль. Як повідомив заступник прокурора області Володимир Кобернюк, перед самісінькою північчю в приміщенні Бердичівського міськрайонного суду міліціонер спеціальної роти судової міліції “Грифон” 23 річний сержант Олександр Орел, який охороняв приміщення та прилеглу територію, необережно повівся зі зброєю і вистрелив з пістолета ПМ у молодшого сержанта, теж міліціонера “Грифона” 25-річного Максима Дацкова. Останній, до речі, не був на той час на чергуванні. Куля потрапила в ділянку серця. Поранення виявилося важким, потерпілий помер у “швидкій”, яка везла його до лікарні.
Шокований трагедією і смертю товариша Олександр через кілька хвилин після цього покінчив життя самогубством – вистрелив з того ж пістолета ПМ собі в праву скроню. Він помер на місці.
Прокуратура Бердичева розпочала слідство. За однією з версій, неофіційною, постріл стався випадково, в той час, коли Максим замахувався на Олександра рукою, у якій нічого не було, щоб довести, що той не встигне вихопити зброю та вистрелити у разі нападу з ножем. Нині триває перевірка обставин трагедії.
Галина Ярославець,
Житомирська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>