Сіяй же, «Віснику», в серцях народу

Підпис відсутній

Підпис відсутній

Цього року наше редакційне свято –   15-річчя газети, перший номер якої вийшов 25 квітня 1996-го – співпало з Великоднем. За цей період ми приходили до читачів майже 800 разів. І кожен номер – це результат злагодженої праці всього колективу, який тепер має навіть власний прапор з логотипом „Вісника+К”. Напередодні свята редакція отримала понад 100 листів наших читачів з вітаннями, побажаннями. Щиро дякуємо за відгуки, а особливо – за критичні зауваження. Ми їх обов’язково врахуємо у своїй роботі.
Одним з найперших нас привітав керівник обласної організації партії „Батьківщина”, депутат Волинської обласної ради Анатолій Грицюк. Свято розпочалося у редакції, а продовжилося в ресторані „Данко”.
У своєму вступному слові головний редактор „Вісника+К” Євген Хотимчук розповів про історію заснування видання, формування колективу та непростий шлях до читача.  
На початку цього року ми оголосили конкурс „Вісник” читай – ноутбук вигравай!” Як уже повідомляли, його переможцем став Микола Леончук із села Костюхнівка Маневицького ра-йону. Він побував на нашому святі зі своїми батьками. Щасливому школяреві нагороду – ноутбук – вручив спонсор конкурсу, директор приватного підприємства „Парана” Федір Іщук (магазин «Експерт», м. Луцьк, проспект Волі, 43, телефон (0332) 77-43-22). 15-річний вісниківський ровесник зазначив, що вже давно читає газету, і тепер переконався: мрії збуваються! Хочемо повідомити: протягом травня всі учасники цього конкурсу отримають призи. Ми щиро вдячні всім спонсорам за підтримку та допомогу.
Переможцем конкурсу читацьких листів стала лучанка Ніна Лагода, яка подякувала за публікації про пенсіонерів і побажала: „Хай кує зозуля Вам до ста!”
Наша газета чимало уваги приділяє питанням духовності і пише про справи церковні. Від імені митрополита Луцького і Волинського Української православної церкви владики Ніфонта колектив отримав подарунок – ікону „Всіх святих землі Волинської”, яку вручив наш пос-тійний автор, протоієрей Валентин Марчук.
З нагоди ювілею наші колеги отримали нагороди – перший заступник редактора Володимир Хотимчук  та оглядач Ольга Жарчинська – “Золоті медалі української журналістики” від Національної спілки журналістів України, завідувач відділу листів Мирослава Косьміна – Почесний знак НСЖУ. Щотижня на редакційних літучках визначається кращий матеріал номера – ми це називаємо „капіталістичним” змаганням. Цього року переможцем став завідувач відділу економіки Кость Гарбарчук, якого нагородили ноутбуком. Приз вручав директор приватного підприємства “Гроно” Олександр Лупина (м. Луцьк, вул. Винниченка, 63, к.3, телефон (0332) 77-00-22).
Отримали вітання від голови Волинської обласної державної адміністрації Бориса Клімчука. Нас прийшла поздоровити заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська.
Уже багато років редакція дружить з колективом найпопулярнішої в Білорусі газети „Вечерний Брест”. До нас на свято приїхав її головний редактор Володимир Шпарло. Він з гумором та жартами поздоровив „Вісник” і побажав міжнародного визнання. Нам приємно було отримати вітання від головного редактора газети „Волинь-нова” Степана Сачука, який зазначив, що видання утвердилося і знайшло свій шлях до читачів. Заслужений будівельник України Віктор Чорнуха побажав зростання і процвітання.
Щоб газета своєчасно потрапила до читача, дбають наші надійні партнери – поштовики. До нас на свято прибула делегація Рівненської дирекції Укрпошти на чолі із заступником директора Ольгою Черешнею, начальником відділу періодичних видань Людмилою Устюговою, начальником Дубнівського Центру поштового зв’язку Володимиром Одутовим.
Директор Волинської дирекції «Укрпошти» Ярослав Кравчук привітав і повідомив приємну новину: волинські поштарі вже розпочали передплату на друге півріччя 2011 року, і запевнив, що в області наша газета матиме 35 тисяч передплатників.  
Завітали до нас Наталія Гаврилишина, а також працівники “Західінкомбанку”. Вже багато років з нами дружить і нам дописує лучанка Галина Шафета, яка побажала не зупинятися на досягнутому.  
Було дуже приємно, що прийшли на свято наші колишні працівники: власний кореспондент газети “Україна молода” Ніна Романюк, Сергій Коломеєць, Валентина Блінова, Ростислав Максимчук, Олег Потурай, Феодосій Мандзюк, Людмила Слива.
З Житомира приїхала нас привітати журналістка Галина Кавун, з Тернополя – директор видавництва “А-прінт” Вадим Перець.
Ми отримали музичне вітання від лауреата міжнародних конкурсів, співачки Галини Конах. Цуманський підприємець і депутат Волинської обласної ради Володимир Дуб не тільки привітав, але й пригостив смачними свіжими карасями, за що ми йому щиро дякуємо.
Героїня нашої публікації, а нині солістка ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України Оксана Козунь подарувала пісню. Був смачний святковий торт. Гостей зустрічали чарівні дівчата – вихованки модельної агенції Марини Занюк, одягнені у плаття весільного салону “Дарлінг”.
В редакції отримали вітальні листівки: від начальника Центру поштового зв’язку №3” Сергія Остапука, начальника Центру №7 Волинської дирекції “Укрпошти” Петра Рузака, від директора Рівненського обласного центру зайнятості Івана Ткачука, читача Володимира Бойка.     
Давній друг і шанувальник газети Володимир Вовк надіслав вірш, присвячений нашому виданню:
Чекає мама „Вісника” в селі,
Як сіяча великої розради,
І забуває болі немалі,
Цікаво все: історії й поради...
Як згорточок найбільшого багатства,
Підшивки береже вже давніх номерів,
Читає всім про Біблію і царства,
Про люд простий і про директорів.
Сіяй же, „Віснику”, в серцях народу,
Пиши про дух, про правду і любов,
І про героїв гетьманського роду.
Приходь до нас, благаєм, знов і знов!
Хочемо запевнити наших читачів, що ми постараємося виконати всі побажання та прохання. Залишайтеся з нами, і „Вісник” завжди буде з вами.
З любов’ю та повагою
вісниківці
Фото Миколи КОМАРОВСЬКОГО

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>