Збаразькому меру висловили недовіру

Минулої п’ятниці на сесії Збаразької міськради депутати проголосували за дострокове припинення повноважень міського голови Михайла Бочарова. «Скинути» мера бажають 24 представники «Свободи», «Батьківщини», «Сильної України», партій «Сила і честь» та «Фронт змін». Проти – шестеро соратників Бочарова із Партії регіонів, ще стільки ж на сесію не прийшли.
Опоненти Бочарова закидають йому конфронтацію з депутатами, ігнорування ініціативи і пропозицій, блокування роботи секретаря міськради, грубе порушення регламенту засідань… Протистояння загострилось, коли більшість депутатів проголосувала за передачу на розгляд у земельну комісію відведення комерційних земельних ділянок, у тому числі Ірині Бочаровій (дружині мера).
Після оголошення результатів голосування Михайло Бочаров заявив, що підрахунок голосів сфабрикований і що він оскаржуватиме рішення сесії у суді.
Мером Збаража Бочаров трудиться другу каденцію поспіль. Вперше він став міським головою як висуванець партії “Пора”. Напередодні ж минулих виборів несподівано переметнувся до лав Партії регіонів і під її гаслами виграв удруге.
Світлана КЛОС,
Тернопільська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>