У Велимчі за один день передплатили 60 примірників «Вісника+К»

А що цікавого у «Віснику+К»?

А що цікавого у «Віснику+К»?

У неділю, як повідомлялося в газеті раніше, колектив “Вісника+К” завітав до жителів Велимча, що на Ратнівщині. В цьому селі наш тижневик отримують аж у понад 300 оселях. Взагалі Ратнівський край – рекордсмен у Волинській області по передплаті нашої газети. Майже чотири тисячі примірників щочетверга надходить у район.Хоча у Велимчі приміщення сільського клубу пристосоване, та й стільців у залі мало, але це не завадило нашим читачам прийти на зустріч з колективом “Вісника+К”. Люди стоячи слухали і виступи артистів, і привітання гостей. А завітали недільного дня до велимчан ще й поштовики: начальники центру поштового зв’язку №3 з Каменя-Каширського Сергій Остапук та №4 з Ковеля Людмила Лябук, начальник Ратнівського цеху обслуговування поштового зв’язку №1 Михайло Лупійчук, керівники сільських відділень та листоноші з Ратнівщини. Всі в один голос заявили, що такі зустрічі потрібні, адже люди мають змогу безпосередньо в цей день передплатити улюблене видання, поспілкуватися з вісниківцями, послухати концерт.
Головний редактор “Вісника+К” Євген Хотимчук наголосив, що дуже приємно, що є такі села, де проживає багато молоді (у Велимчі лише дітей дошкільного віку понад 200) і побажав, щоб такі населені пункти не старіли. А наша читацька аудиторія – це саме сільські жителі.
Як і в Більській Волі, що на Рівненщині, у Велимчі також розігрувалася безпрограшна лотерея. Найстаріший читач газети Віталій Сергійович Трофимчук сказав, що хотілося б, щоб газета була ще цікавішою. Глядачів порадував заслужений артист України Михайло Лазука зі своєю командою, якого присутні не хотіли довго відпускати зі сцени (так сподобалися пісні виконавця) та Феодосій Мандзюк, який читав свої гуморески.
А передплатили жителі Велимча цього недільного дня 60 примірників газети “Вісник+К”. До речі, присутні побажали нашій газеті своє 15-річчя, яке припадає на квітень 2011 року, зустріти високими тиражами.
Марія ДУБУК,
Волинська область
Фото Сергія КРАЙВАНОВИЧА

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>