Український Крим відвойовуватимуть від російських окупантів німці

П’ять тисяч іноземців-добровольців уже зголосилося допомогти Україні визволяти від російських окупантів Крим. Серед них – і професійні військові, котрі вже завершили службу у своїх державах, і звичайні громадяни різних країн.

Добровольці діятимуть незалежно від офіційного розпорядження їхніх держав, йдеться у сюжеті ТСН. Як розповів Голова Української ради тюрків-карапапахів, так уже готові воювати за український Крим громадяни Туреччини, Німеччини, Азербайджану та Грузії! У такий спосіб вони прагнутимуть захистити права кримських татар – етнічних жителів півострова – та інших тюрків. Адже агресивні дії Кремля можуть зашкодити іншим країнам, зокрема Казахстану, Азербайджану чи Киргизстану. Також іноземці готові боротися проти Росії і в інформаційній війні, аби та не спотворювала реальність у новинах на телебаченні та в Інтернеті.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>