У Сочі з української спортсменки-візочниці організатори зривали стрічки з написом «Мир»

16 березня у Сочі відбулася церемонія закриття Паралімпійських Ігор. Українська команда завершувала їх з гордо піднятою головою. В загальному медальному заліку з наші співвітчизники посіли четверте місце. Доробок українських спортсменів склав 25 медалей. Але радість від спортивних досягнень нівелювала ситуація в Криму, анексію якого нині здійснює Росія.

На церемонії закриття Паралімпійських Ігор у Сочі українського прапороносця Людмилу Павленко організатори шоу хотіли змусити зірвати напис на костюмі «Мир», пише «Чемпіон».

Але завдяки спортсменам з інших країн, які заступилися за нашу атлетку, Людмила вийшла на стадіон із закликом до миру, написала на своїй сторінці в Facebok прес-секретар Національного комітету спорту інвалідів Наталія Гарач:

«Подивіться на Людмилу Павленко - сьогодні вона представила тут усіх нас, всю нашу українську паралімпійську сім'ю, всю нашу рідну землю - Єдину Україну. На вінку у Люди були стрічки з написами – «мир», «peace», які зірвали перед тим, як вона вийшла на арену стадіону...

Напис на кофтині теж хотіли зірвати, і Люда заявила, що якщо зірвуть - вона не вийде з прапором на стадіон... Однак, її обступили спортсмени з інших країн і почали представникам організаторів церемонії доводити, що в слові «мир» нічого поганого немає, тому що ми всі - за мир! Тільки тоді представники організаторів церемонії відійшли».

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>