Волиняни готуються приймати у себе біженців з Криму

Громадський сектор Волині закликає охочих волинян взяти участь у поселенні жителів Криму та Південно-Східної України у разі необхідності. Оскільки ситуація у Криму надалі лишається неспокійною, а чимало жителів півострова не почувають себе у безпеці, громадські активісти Волині вирішили організувати поселення кримчан та жителів Південно-Східної України на Волині.

Для цього волиняни, які готові прийняти гостей на довільний термін, можуть заповнити електронну анкету ttps://docs.google.com/forms/d/15TNlqR54S50uFbhL09OvyBvG4QPiLwSjgeKs6fCbWe4/viewform, звернутися за телефоном 096 921 4446, або 063 422 3343 (Олена), або написати на електронну пошту crimea.host@gmail.com.

Громадський сектор Волині працюватиме над тією частиною роботи, яку можна зробити силами самоорганізації населення, а також співпрацюватиме із органами влади та місцевого самоврядування, які долучаться до організації гуманітарної допомоги біженцям.

Контактна інформація: crimea.host@gmail.com тел. 096 9214446, 063 4223343 (Олена Семенюк).

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>