У Бахчисараї командир здав частину росіянам

Українська правда повідомляє: у Бахчисараї раніше викрадений командир автомобільного батальйону в/ч А2904 Володимир Садовник здав військову частину російським інтервентам. Це випливає з повідомлення глави медіа-центру Міноборони Криму Владислава Селезньова.

«Разом з групою озброєних представників самооборони Криму, яких за інформацією джерел очолює полковник РФ Макагонов, на територію автомобільного батальйону ВМС України в Бахчисараї прибув і зниклий напередодні командир Автобата Володимир Садовник», – повідомив Селезньов. Прибулі представники самооборони Криму, виконавши кілька пострілів у повітря, увірвалися на територію Автобату. «Вистроївши особовий склад ввіреної йому частини Садовник заявив: «Хто зі мною – крок вперед». Зі строю вийшла певна кількість військовослужбовців в/ч. У строю залишилися всі офіцери і контрактники, призвані з регіонів України. Після цього Садовников заявив, що ті, хто не з ним, можуть залишити територію військової частини», – йдеться у повідомленні.

Після цього на плацу частини був спущений прапор ВМС України, його місце зайняв прапор РФ. Однак надвечір вчора на флагштоках частини майоріли два прапора: України і Росії. Садовников і ті  військовослужбовці, хто приєдналися до нього, відразу взялися завантажувати в техніку паливо, радіостанції, інше військове майно, аби вивезти з території в/ч.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>