Кияни об’єднуться, щоб виловлювати паліїв авто

В Оболонському районі столиці створено самооборону Оболоні – об’єднання громадян, патрулюючи вулиці району, захищає його від злочинних дій невідомих осіб, в тому числі тих, хто палить автомобілі.

До складу патрулів самооборони Оболоні будуть входити журналісти газети та Інтернет сайту «Моя Оболонь». Про це повідомив народний депутат України (фракція «Батьківщина») Олександр Бригинець, обраний на Оболоні.

Нардеп повідомив, що міліція і місцеві органи влади попереджені про те, що громадськість вночі патрулює вулиці Оболонського району.

«На жаль, є велика підозра, що в різних диверсіях проти автомайданівців задіяна міліція, а значить покладатися на неї не можливо. Тому громада робить все, щоб забезпечити захист свого району», – пояснив Бригинець.

Нардеп висловив сподівання, що відповідне попередження про патрулювання зупинить тих, хто планує влаштовувати незаконні дії на Оболоні.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>