У західних областях люди роблять усе можливе аби не випустити бійців внутрішніх військ та «Беркуту» на Київ. Блокування частин відбувається на Львівщині, Прикарпатті у Рівному.

4 автобуси і 6 машин внутрішніх військ було заблоковано активістами Євромайдану з Луцька біля в’їзду у Рівне.

Як розповіла у своєму Фейсбуці Марія Доманська, 6 машин ВВ розвернулися у напрямку Луцька, 4 залишилися стояти. На місце приїхав і депутат Волинської обласної ради Святослав Боруцький.

У свою чергу він у соціальних мережах повідомив, що усі автівки ВВ розвернулися назад у напрямку Луцька. Щоб проконтролювати їх повернення, за ними відправилося кілька авто активістів із депутатом Рівненської облради Олексієм Бучинським. Решта людей, близько ста осіб, із Боруцьким поки лишаються при в’їзді у Рівне.

За новішою інформацією. Повернуті до Луцька транспортні засоби з бійцями ВВ, після невеликого відстою намагаються дістатися до Києва через трасу Ягодин-Сарни-Київ.

 

Луцьк, Рівне, ВВ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>