У Волгограді ще один теракт – підірвали переповнений тролейбус (відео)

Російський Волгоград ще не встиг оговтатися після вибуху на міському вокзалі, як у місті трапився ще один теракт. 30 грудня о 8:25 стався вибух у переповненому тролейбусі в Дзержинському районі міста.

В результаті цього вибуху загинули 14 і постраждали 28 людей.

 

http://www.youtube.com/watch?v=zHUQ2YgJKb8

 

Як повідомляє УНІАН з посиланням на Слідчий комітет Росії, вибух спричинив терорист-смертник.

«Слідчі Слідчого комітету Росії проводять детальний огляд місця події. Від тролейбуса залишився фактично один каркас, дах відсутній. Більше того, вибух був такої сили, що вибило вікна в п`ятиповерховій будівлі навпроти. І ось зараз можна попередньо сказати, що вибуховий пристрій привів у дію терорист-смертник – чоловік, фрагменти тіла якого вилучено і відправлено на генетичну експертизу, щоб встановити його особу», - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, потужність вибухового пристрою становила не менш як 4 кг у тротиловому еквіваленті. Як і вибуховий пристрій на залізничному вокзалі, його було начинено елементами ураження. Оскільки в тому й іншому вибухових пристроях елементи ураження ідентичні, це підтверджує версію слідства про взаємозв`язок двох терактів. Можливо, їх могли готувати в одному місці, наголошується в повідомленні.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>