До побиття Чорновол причетний Медведчук?

Активістка Тетяна Чорновол озвучила власну версію жорстокого бандитського нападу на себе. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив інший активіст Євромайдану Зоряк Шкіряк після відвідин Чорновол у лікарні, пише «Українська правда».

«Не відкидаючи усі можливі версії цього ганебного політично-бандитського злочину, що носять замовний характер, Тетяна Чорновол не виключає особистої помсти керівника київського «Беркуту» Кусюка, котрий ненавидів Тетяну за іі громадянську позицію», - зазначив Шкіряк.

Цю ж інформацію в ефірі «Громадського ТБ» підтвердив чоловік Чорновол Микола Березовий.

«Вони кілька разів стикалися біля Київради.... І коли був штурм барикад Євромайдану, а перед тим вже було відомо, що саме він керував побиттям студентів і розгоном Євромайдану перед тим (30 листопада) - вона підбігла до Кусюка  і вдарила його по печінці. Це могло задіти Кусюка", - зазначив Березовий.

Також він звернув увагу і на той факт, що з поля зору слідства зникла друга автівка, яка також була учасником подій.

«Зараз розглядається лише одна автівка, а інша – її немає взагалі у справі. Але ж було два авто. Друге вело за нею спостереження  - вона про неї казала. Тепер про неї нічого не чутно, не видно, і взагалі в матеріалах справи вона не фігурує. Слідство ніякої інформації про неї нам також не надає», - заявив Березовий.

Також чоловік побитої журналістки каже, що на другому місці після першого можливого замовника нападу на активістку Тетяну Чорновол – Сергія Кусюка - може бути Віктор Медведчук. Про це він також сказав в ефірі «Громадського ТБ».

«Якщо пріорітети розставляти – Тетяна багато про нього писала… І він – на другому місці після Кусюка міг би бути замовником нападу. Чому – бо це людина кровно зацікавлена в тому, щоб загнати її в куток. Це абсолютно вписується в ту діяльність, яку веде Медведчук з Росією – ізоляція нас від Заходу і загон до «Тайожного союзу». З іншого боку таке замовлення вирішило б задачу «власної помсти» – бо перед цим був візит до Медведчука, де Тетяна написала «Майдан відбере твою хату». А ми знаємо, як Медведчук реагує на такі події», - зазначив Березовий.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>