Волинська обласна рада втретє провалила позачергову сесію (список тих, хто проігнорував думку народу)

Третя спроба провести позачергову сесію Волинської обласної ради провалилася 11 грудня. Засідання мало розпочатися о 10-й годині. Під приміщенням обласної ради з ранку утворився чималий натовп людей. Пікетувальники зробили коридор, яким депутати могли потрапити на робочі місця. Проте сесія так і не відбулася. З 80 депутатів зареєструвалися лише 33. Традиційно проігнорувала сесію фракція Партії регіонів та група Бориса Клімчука «Нова Волинь». У залі відбулися збори депутатів від опозиційних фракцій, які виголошували заяви.

Мітингувальники тим часом вирішили провести пікет поблизу офісу групи компаній «Континіум» волинських бізнесменів-депутатів Степана Івахіва, Ігоря Єремеєєва, Сергія Мартиняка, які не голосували за відставку Укряду Миколи Азарова у Верховній Раді.

 

 

Слід зазначити, що у списку прогульників значиться Василь Байцим, проте він усю ніч провів на київському Євромайдані і брав участь у відстоюванні барикад.

Списки опублікувала у Фейсбук активістка луцького Євромайдану Юлія Грищук.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>