На Воли з третьої спроби хочуть провести позачергову сесію

На розгляд   виноситься  питання  «Про призупинення процесу підготовки до укладення Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом та інші.

На сесію обласної ради запрошуються народні депутати України VIІ скликання від Волинської області, заступники голови  ОДА, які не є депутатами облради, керівники управлінь та відділів ОДА, голова Апеляційного суду Волинської області, голова Господарського суду Волинської області, голова Волинського окружного адміністративного суду, голова Луцького міськрайонного суду Волинської області, прокурор області, начальника Управління Служби безпеки України у Волинській області, начальника Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області,  начальник головного управління Міндоходів у Волинській області, начальник головного управління юстиції у Волинській області, міські голови (міст обласного значення), голови районних рад та РДА, керівники окремих обласних установ, партійних та громадських організацій, представники ЗМІ.

Сесія відбудеться в залі засідань обласної ради. Початок роботи о 10.00.

Це уже третя спроба Волинської обласної ради прийняти якесь рішення у світлі події на майданах країни та відмови від євро інтеграційного курсу. Дві попередні спроби були невдалими. Спершу фракція Партії регіонів та депутатська група голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука «Нова Волинь» проігнорували засідання і не забезпечили кворуму. Вдруге зібратися вдалося. Сесія обласної ради супроводжувалася штовханиною мітингувальників і депутатів з міліцією, зрештою регіонали знову залишили залу. Тож ніякого рішення прийняти не вдалося.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>