На Волині хотіли побити журналістів

У чергову частину райвідділу міліції із прокуратури Турійського району, надійшли заяви двох жителів Володимир-Волинського району, котрі представилися журналістами газети «Вісник малозахищених». У жовтні їх запросив керівник одного з фермерських господарств Турійщини для підготовки репортажу про подiї i конфлiкт, який виник мiж ним та керівником іншого фермерського господарства. Події розгорталися на полі неподалік від села Ставки.

Як вказали заявники, пiд час збирання матеріалів та проведення вiдеозйомки двоє чоловіків – 1977 та 1959 р. н. – почали ображати їх, пiсля чого один із них вибив із рук оператора вiдеокамеру, а інший забрав у журналіста посвідчення та намагався його вдарити.

Слiдчий СВ Турiйського РВ УМВС України у Волинській області вiдомостi про вказані факти вніс в Єдиний реєстр досудових розслідувань, розпочато досудове розслiдування за ч. 1 ст. 171 Кримінального кодексу України (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів), повідомили в СЗГ УМВС України у Волинській області.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>