На трасі Рівне-Луцьк загинув працівник ДАІ

Автопригода трапилася на дорозі поблизу села Обарів Рівненської області. Односельці загиблого із села Обарів на Рівненщині розповіли інтернет-виданню ТakeІnfo (http://takeinfo.net/news/view/10804), що в день смерті чоловік вживав алкоголь і потрапив у ДТП, а вже після цього загинув під колесами легковика.

Так, за інформацією джерела, вчора 25-річний житель Обарова, який працював у ДАІ Рівного, вживав спиртні напої. «Він у цей день випивав, його бачили місцеві. Він також їздив за кермом, випивший їздив. Далі врізався в стовп», - розповідає джерело. Після ДТП, зі слів джерела, в автомобілі спрацювала подушка безпеки. Працівник ДАІ вийшов з машини і пішов до свого швагра, аби відтягнути машину. Разом і з ним вони перебігали дорогу.

В цей час одного із чоловіків зачепив легковий автомобіль «NISSAN SUNNY». Після зіткнення легковик врізався у забор і в`їхав на подвір`я одного з будинків. За інформацією джерела, водій легковика лише зачепив місцевого жителя. Проте після удару, його викинуло на дорогу, де чоловіка переїхав інший автомобіль. Ймовірно, саме під його колесами і загинув співробітник ДАІ. За інформацією джерела, інший автомобіль, який переїхав потерпілого, не зупинився і поїхав у невідомому напрямку. Прес-служба ДАІ не оприлюднювала таких подробиць. Проте, як стало відомо ТakeІnfo, прокуратура надала інформацію для видання magnolia-tv.com про те, що сержант міліції справді того вечора їздив за кермом. Зокрема, прес-служба прокуратури Рівненської області вказала наступне: «Місцевий житель, сержант міліції 1988-го року народження, який керував автомобілем «Фольксваген», здійснив вимушену зупинку та вийшов з авто. Чоловік загинув під колесами автомобіля «Ніссан», яким керував житель села Городок, 1994 року народження». Проте жодного повідомлення, що сержант на автомобілі здійснив вимушену зупинку через ДТП, у прокуратурі не повідомляли. Також водій легковика, якому 19 років, родом із Городка, Рівненського району, потрапив до лікарні, у нього травмовані очі, куди потрапили частинки з лобового скла. За фактом смерті у ДТП відкрито кримінальне провадження.

У загиблого було двоє дітей. Старшій доньці - півтора року, а синові - менше місяця. За інформацією деяких ЗМІ, у день загибелі чоловіка сім`я святкувала хрестини.

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>