Львів’яни спекли 140-кілограмовий сирник

Львівські кондитери вразили столицю! Вони спекли 140-кілограмовий сирник.

Рекорд встановлювали у Києві з нагоди І Національного свята сиру. Для того, аби приготувати велетенський смаколик, чотири львівські кухарі використали 150 кг сиру, 750 яєць, понад 45 кг родзинок. Також майстри-кондитери виготовили двометрову сирну паличку. Її вага сягнула 35 кг.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>