У тюрму – за немовля, закопане живцем

На чотири роки позбавлення волі засудили матір, яка живцем закопала свою дитину. Мова йде про 30-річну жительку села Городище Березнівського району, для якої це була вже дев’ята за ліком дитина. Одне з дитинчат забрав батько, шістьох виховують чужі люди, оскільки жінку позбавили батьківських прав, а двоє померли. До останніх могло долучитися й новонароджене немовля. Нетвереза мати наважилася закопати його, а допоміг здійснити цей жахливий задум брат породіллі. Втім, вже за чверть години на місце події прибули правоохоронці, яким надійшло повідомлення від випадкових очевидців.

Перед тим, як жінку з післяродовою кровотечею відправили до пологового відділення, вона показала місце, де закопана мертвонароджена дівчинка. Коли ж свіжонасипаний шар ґрунту розгорнули, люд, що зібрався довкола, просто оторопів. Дитя, холодне, голе, брудне, подавало ознаки життя. На щастя, його вдалося врятувати.

Сергій Новак,

Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>