У Луцьку хтось скоїв замах на життя секретаря міськради? (фото)

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт 4 вересня під час засідання виконавчого комітету зробив заяву про те, що невідомі скоїли провокацію та замах на його життя. Він це пов’язує зі своєю політичною діяльність, пише «Волинський Інформаційний Портал».

За словами секретаря Луцькради, він має службове авто, яке ледь не потрапило в аварію. В автівці відмовили гальма і лише майстерність водія зробила так, що ніхто не постраждав, коли вона виїхала на зустрічну смугу. Згодом з'ясувалось, що причиною несправності став надріз на гальмівному шлангу. «А якби авто не змогло зупинитись на пішохідному переході і гальма не спрацювали б? Це вже замах не на моє життя», - додав Григорій Пустовіт. Показав він присутнім і сам шланг і пообіцяв передати його правоохоронцям.

Він заявив, що такими методами його не залякати і він і надалі продовжуватиме свою політичну роботу.

Додамо, що наразі він очолює обласний осередок ВО «Батьківщина». Провокацію з автівкою він буде вважати політичним переслідуванням, поки правоохоронці не доведуть, що це не так.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>