Українці попекли п’ятки під час танців у Болгарії

22 дитини з Кривого Рога зазнали опіків стоп під час виступу на міжнародному конкурсі в Болгарії, семеро з них госпіталізовані. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС з посиланням на консульство України у Варні.

Дівчатка від 13 до 15 років були госпіталізовані в обласну лікарню Бургаса.

"Діти представляють танцювальний колектив "Ювента" з міста Кривий Ріг і перебувають в Болгарії з метою участі у Міжнародному фестивалі юних талантів у місті Несебр", - йдеться в повідомленні.

За підсумками медичного обстеження, у 15 з них виявлено легкий ступінь опіків, що не вимагає госпіталізації. У решти дітей - опіки 1 і 2 ступеня, і, згідно з інформацією лікаря, їх залишили в лікарні для лікування. У повідомленні сказано, що діти почуваються добре і чекають, коли їх випишуть.

Консульство України у Варні звернулося до організаторів фестивалю, МОЗ та Агентства з туризму Болгарії з проханням надати інформацію про причини ситуації з нагріванням сцени і відсутністю контролю з боку організаторів.

Прем'єр-міністр Микола Азаров дав доручення щодо надання українським дітям необхідної допомоги.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>