Спіймали вбивцю чоловіка, який хотів дійти пішки з м’ячем до Бразилії

У США поліція штату Орегон затримала водія, який збив чоловіка, що мав намір дійти з американського міста Сіетл до Бразилії через 11 країн, ведучи при цьому перед собою футбольний м'яч.

Як повідомляє The Oregonian, водія пікапа, який збив Річарда Свонсона, Скотта Ван Хаятта заарештували. Йому пред'явлено обвинувачення в ненавмисному вбивстві. Максимально можливе покарання за цей злочин - 10 років позбавлення волі. Обвинувачений при цьому вже не раз мав проблеми із законом.

Нагадаємо, Річард Свонсон вийшов з будинку в місті Сіетл 1 травня. Чоловік мав намір за рік подолати з м'ячем близько 16 тисяч кілометрів до міста Сан-Паулу в Бразилії, де 12 червня 2014 відбудеться матч відкриття чемпіонат світу з футболу.

Він був збитий 14 травня неподалік від Лінкольн-Сіті, пройшовши близько 400 кілометрів шляху. Незвичайна акція Свонсона була організована в рамках благодійного проекту One World Football Project, учасники якого дарують дітям країн, що розвиваються, міцні футбольні м'ячі.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>