У колонії змагалися тюремні кухарі

Запечені курячі стегенця, картопля фарширована з грибами, свинячі ніжки, запечені в соусі - такими кулінарними виробами подивували журі учасники конкурсу на визначення найкращого кухаря серед засуджених-працівників їдальні Маневицької ВК №42.

Всього на перемогу претендували троє. Конкурс відбувався у два етапи: теоретичний і практичний. В ході змагань конкурсантам потрібно було продемонструвати знання кулінарних правил і санітарно-гігієнічних вимог при обробці продуктів та приготуванні їжі, повідомляє прес-служба управління ДПтС України у Волинській області.

Фантазію, оригінальність та навички конкурсантів оцінювало журі в складі представників керівництва установи та управління. Оцінювались теоретичні знання та вміння з первинної обробки, органолептичні якості приготованих страв, а також сервірування столу. Перше місце посів засуджений О.С. Мись, його було заохочено грамотою правами начальника колонії.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>