У Володимирі-Волинському у річку хтось виливає солярку?

Протягом тижня з невеликої річки у Володимирі-Волинському у Західний Буг потрапляє рідина із запахом солярки й утворює на поверхні райдужні плями. Однак міська влада за цей час так і не спромоглася з'ясувати, що є причиною зазначеної проблеми, котра ризикує стати екологічним лихом.

В газеті "Слово правди" за 11 квітня 2013 року у статті "Про тепло, дороги і ворон…" міському голові Володимира-Волинського Петру Саганюку було задано питання щодо маслянистої плями із різким запахом солярки, яка ще у понеділок, 8 квітня, пливла річкою Риловиця. Міський голова Петро Саганюк відповів, що винуватці обов'язково будуть покарані, а матеріали перевірки будуть передані до правоохоронних органів.

Але масляниста рідина і досі витікає з ливневої каналізації по вулиці Привокзальній і потрапляє у Риловицю, води якої через річку лугу вливаються у басейн Західного Бугу, повідомила прес-служба Волинської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>