За підробленим паспортом чеченка намагалася через Волинь потрапити до Європи.

У міжнародному пункті пропуску "Ягодин-залізнична станція" прикордонники відділу "Ягодин" Луцького загону затримали росіянку.

Під час перевірки документів пасажирів потягу "Київ-Варшава" у прикордонного наряду виникли сумніви щодо дійсності паспорта однієї з пасажирок та належності його пред'явникові, інформує прес-служба Державної прикордонної служби України.

У подальшому дослідження за допомогою спецтехніки підтвердили ці сумніви. Паспорт підробили, замінивши інформаційну сторінку з установчими даними власника. Крім того в документі були підроблені відмітки прикордонних органів про перетин державного кордону України. Під час з'ясування обставин затримана категорично відмовлялась давати будь-які пояснення та стверджувала, що паспорт належить їй. Наразі затриману громадянку Російської Федерації, уродженку Чеченської республіки, передано в слідчий відділ УМВС у Волинській області.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>