Луцька влада передумала реформувати медицину

Луцька міська рада вирішила скасувати своє ж рішення про реорганізацію медичної галузі в Луцьку та створення Луцького Центру первинної медико-санітарної допомоги №1. Про це повідомляє сайт Луцької міської ради.

Відмовитися від реформаторських планів влада змушена була під тиском громадськості. Останньою краплею стали громадських слухання, що відбулися 12-го березня в Палаці культури Луцька. На ньому лучани відкрито висловлювали свою незгоду з рішенням міської ради.

Також оскаржував законність прийняття рішення один з міських обранців юрист Андрій Осіпов. Після його подання Луцький міськрайонний суд постановив призупинити реалізацію реформи. 19 березня Феміда знову дозволила її впровадження, у той момент коли від реформи відмовилася сама міська рада.

Тепер, відповідно до розпорядження Луцького міського голови, усі розпорядження щодо реорганізації будуть скасовані у встановленому порядку, а працівники, яких звільнили чи перевели на інші посади, повернуться на попередні робочі місця. Рішення набере сили з 21 березня, коли його оприлюднять у друкованих ЗМІ.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>