Шеф-кухар мережі ресторанів Salt Yard Group Бен Тиш створив один з найдорожчих різдвяних десертів. Пиріг з фуа-гра, білого трюфеля, сухофруктів, просочений елітним коньяком, обійдеться гурманам у 5600 доларів. Подача різдвяної страви настільки ж розкішна, як і вона сама. Пиріг покритий листком із сусального золота і перемазаний кремом, просоченим бренді. До блюда також додається подвійна порція коньяку Louis XIII. Відзначимо, що одна його порція зазвичай коштує від 650 до 1200 доларів. За різдвяною традицією, частина грошей від продажу цієї страви піде в один з благодійних фондів. Звичайно, простим смертним спробувати це блюдо навряд чи вдасться, тим більше, що його інгредієнти вважаються досить дорогим задоволенням.]
Comments: |